Over ons

 

Graffity

Met Pascale als zaakvoerder is de familiezaak Graffity toe aan de tweede generatie. Met volle overgave, passie en creativiteit blijft ze investeren in een gevarieerde, kwalitatieve collectie en een aangename winkel. De schoenindustrie heeft voor haar al lang geen geheimen meer. Ze volgt de mode van nabij en weet perfect bij welke outfit het beste paar schoenen en de mooiste accessoires passen. En die outfit wordt meteen ook de nieuwe uitdaging voor de komende jaren. Met "shoes & lifestyle" breidt Graffity als concept store haar aanbod stelselmatig uit met kleding en andere nieuwe originele hebbedingetjes...

 

Waarden

Als gevestigde waarde in de zuidrand van Antwerpen blijft Graffity trouw aan haar waarden: klantvriendelijkheid, persoonlijke aanpak en een goede service. Respect, eerlijkheid en vertrouwen zijn een garantie voor de klanten van Graffity.

 

Collectie

Voor de schoenen wordt de collectie samengesteld op basis van een aantal criteria die Graffity belangrijk vindt: een goede pasvorm, uitstekende kwaliteit, origineel en trendy. Voor de kleding zijn op-en-top vrouwelijk, tijdloos, simpel en stijlvol de woorden die de collectie het best omschrijven. Kortom fun, vrouwelijk en duurzaam onder het motto "what goes around, comes around"...

 

MVO

Graffity is erg begaan met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo ondersteunt ze diverse lokale verenigingen en liefdadigheidsinitiatieven. Ook het aankoopbeleid is gericht op duurzaamheid. Bijna alle merken in de collectie van Graffity worden in Europa gefabriceerd. De voorkeur gaat uit naar die fabrikanten en merken die zich inzetten voor een duurzame productie, zowel op milieu- als op ethisch vlak. Geen import uit het verre Oosten. Op die manier ondersteunt Graffity niet alleen de Europese economie, maar beperkt ze eveneens haar ecologische voetafdruk.

 

Bezoek of volg ons

Een bezoekje aan de winkel van Graffity zal je niet teleurstellen. Een authentiek kader en warme huiselijke sfeer waar ook tijd gemaakt wordt voor een leuke babbel en een kop koffie. Het kan allemaal. In de vernieuwde webshop kan je alvast uw favoriete paar uitkiezen. Wordt fan van de Facebook pagina of volg de Instagram of Pinterest pagina’s van Graffity en je blijft op de hoogte van allerlei weetjes en acties.

 

Welcome into the world of graffity shoes & lifestyle...